неділю, 2 грудня 2012 р.

ЛАУРЕАТИ ПЕТРО ГІРНИК ТА ЮЛІЯ КРЕТА
ВОЛОДАРКА ГРАН - ПРІ УЛЯНА ДУБАС

Шлях до зірок
ЧАС ПЕРЕМОГ
В Івано-Франківську відбувся заключний гала-концерт фестивалю-конкурсу обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад - 2012». Наш район представляли юні таланти, які здобули перемоги у відбіркових районному та міжрайонному конкурсах. Вони сповна проявили свої таланти на обласній сцені, а кращі з них стали лауреатами в різних номінаціях.
До омріяного фінального концерту передували два місяці конкурсів у  районах області, в яких взяли участь більше тисячі юнаків та дівчат.
«Прикарпатський зорепад – 2012» відбувся за ініціативи директора Агенства подій «Щасливі миті» Вікторії Семенович (голова журі) та за підтримки голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка.
Наш район представляли  найталановитіші,  найцілеспрямованіші, з неймовірним молодим запалом дітки. Лауреатом інструментального жанру стала Юлія Крета (учениця 7-го класу фортепіанного відділу, викладач Лідія Гавалюх). Юлія неодноразово брала участь в обласних конкурсах ансамблевого музикування та багатьох інших районних виступах.
Наступним лауреатом інструментального жанру – базовий  саксофон – став Петро Гірник, виконуючи музичну композицію «Філінг» (учень 5-го класу ДШЕВ ім. Мирослава Антоновича, викладач Тадей Войцешко, наставник Микола Шимків).
Його іще називають справжнісіньким соловейком.
Лауреат конкурсу соло на наї Олег Шумей (учень 3-го класу, викладач Роман Шумей). Він – неоднократний переможець різноманітних Всеукраїнських конкурсів.
Безперечно як і на усіх творчих заходах, основною винагородою обласного конкурсу, яка тягне за собою захоплюючу інтригу є «Гран-Прі», як  знак гордості та винагорода за постійну працю над особистим творчим рівнем. Володаркою Гран-Прі в жанрі «Вокал» (22- 30 років) визнано Уляну Дубас. Ця енергійна та завзято співоча «пташка» являється переможницею Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів «На хвилях Світязя», «Візерунки Прикарпаття», «Гомін Карпат» та інших.
Не менш яскраво та феєрично показав свій виступ на сцені обласного музично-драматичного театру  зразковий аматорський ансамбль танцю «Джерельце» районного Народного дому (керівник Тарас Судол). Про їхні старання та високий професіоналізм свідчить почесне друге місце.
Прикарпатський зорепад зірок і зірочок із різних куточків області буквально розсипався яскравим світлом на сцені театру. Кращі з кращих вкотре доказали, що достойні високих звань та винагород.
В свою чергу начальник райвідділу культури Володимир Гібчинський  висловлює слова вдячності та похвали місцевим учасникам, які так впевнено та гідно крокували до свого «зорепаду». Подяки заслуговують також начальник ЛВУМГу Володимир Іванишин та голова профкому підприємства Володимир Тисяк, які розуміюче сприяють розвитку культурного життя Долинщини.



Немає коментарів:

Дописати коментар