суботу, 3 листопада 2012 р.

АВТОГРАФ НА ПАМ'ЯТЬ

 НЕЗАБУТНІЙ КОНЦЕРТНИЙ 
ТУР РУСЛАНИ НА ДОЛИНЩИНІ.

"ДИКА" ЕНЕРГІЯ КАРПАТСЬКОЇ "АМАЗОНКИ".


Цими днями з концертним туром відвідала Долинщину переможниця  пісенного конкурсу «Євробачення – 2004» Руслана Лижичко. Її виступ відбувся на Проспекті Незалежності біля колишнього кінотеатру «Україна». Колосальний заряд енергією від цієї жінки отримали всі присутні. Слова її пісень просто зривались з уст прихильників та гостей. Центр міста ожив, дика енергія розбудила все довкола. Навіть жителів довколишніх багатоповерхівок захопив пісенний ритм, коли українська амазонка полонила свій рідний карпатський край.
Прийшовши завчасно до приїзду Руслани, хотілось побачити як настроєні до зустрічі з нею долиняни. У фан-зоні стояли, мабуть, найневгамовніші прихильники естрадної зірки – там зібрались дітки і їхній вираз обличчя говорив за все. І хоча погода не огортала теплом та з хорошим настроєм і мерзнути ніколи. До сцени все більше і більше підтягувалась молодь, люди різних вікових категорій. Адже не кожного дня в Долині випадає можливість побачити зірку такого світового масштабу.
Гучні оплески, затамоване дихання і от  вона – ця сама жінка, з невимовно шаленим адреналіновим запалом вітає всіх присутніх. Як заведено на нашій землі, гостю зустрічали запашним короваєм маленькі долиняни. Слова вдячності та приємних емоцій пролунали у відповідь, бо дійсно для співачки Прикарпаття є колискою, де викохалась її душа.
Концертна програма була вкрай насиченою, поміж піснями Руслана ще й проявила свої акторські здібності, вона є доброю жартівницею. Постановка на пісню «Закохаєшся» була швидко зімпровізована та сприймалась глядачами на ура.
Спів разом з ритмічними танцями зі сцени розлітався колами «дикої» енергії. Панорама була захоплюючою та видовищною. В самому розпалі концерту людей було не злічити. Море емоцій, облич, посмішок та рук, які підсвідомо то об’єднувались в живий ланцюг, то робили масову «хвилю», щиро радіючи такому видовищу.
Гучне імя співачки линуло Карпатами, коли всі в унісон скандували «Руслана». Вона ж з любовю у відповідь кинула у широкий загал свій розкішний букет троянд.
Неподалік від сцени на співачку чекало авто, а емоції в людей не втихали. За сценою виборювали в правоохоронців право на автографи найвідчайдушніші фанати. Кілька перших з них їх таки отримали і, от він прощальний момент,–  зірка покидає наше місто.
Концерт завершився, більшості просто не віриться що така подія відбулася. Люди обговорювали між собою все до найменших дрібниць, значить зачепила за живе карпатська чарівниця.
Дика енергія наповнила позитивними емоціями місто та його мешканців. Навзаєм часточки своїх сердець долиняни назавжди віддали запальній співачці, яка українською піснею полонила  горді Карпати, синє небо та щирі душі наших краян.

Немає коментарів:

Дописати коментар