суботу, 3 листопада 2012 р.

ЮНА ШЕВЧЕНКІВЧАНКА ВІКТОРІЯ СЕМЧУК



Вибори – 2012
ГОЛОСИ ШЕВЧЕНКІВЦІВ
На вулиці вже світало як на виборчій дільниці № 260271 села  Шевченкове ( Долинського району, Івано-Фрванківської області) виборчого округу № 86 завершувались останні приготування в роботі членів дільничної виборчої комісії  для передачі бюлетенів в ОВК. Фіксованих порушень чи підстав для зривання виборчого процесу не зареєстровано.  Вибори відбулися в тихій «ідилії». Громадяни прийшли, щоб віддати свій голос за краще майбутнє нашої держави у власному розумінні і виборі.
8:00  члени шевченківської виборчої дільниці та спостерігачі в повній бойовій готовності приступили до роботи. Попри те, що зранку вже розпочалося голосування, в Шевченковому цього дня припало й Храмове свято. Сільська УПЦ КП імені Преподобної Параскевії Сербської навстіж відчинила свої двері й з храму линула святкова відправа, яку проводили окрім місцевого пароха ще й запрошені священики. Народу зібралось чимало й опісля завершення служби масово зріс потік виборців до дільниці.
Вперше своє право голосу прийшли віддати юні шевченківчанки Вікторія Семчук та Віталіна Кіс, які принагідно звернулись до присутніх, щоб люди голосували серцем й не жаліли за зроблений вибір.
Голова виборчої комісії Надія Олійник розповіла про попередню підготовку виборів та про те, що явка в кінцевому результаті становила 65 відсотків.
За попередніми даними протоколів кількість виборців, які взяли участь у голосуванні на виборчій дільниці становила 1092 чоловік.
Результати підтримки  політичних партій виглядали наступним чином: найбільше голосів набрало Всеукраїнське Об’єднання «Свобода»  ­– 393, слідом за ним Всеукраїнське Об’єднання «Батьківщина»  – 386, Політична партія «Удар» (Український демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка – 181, Політична партія «Наша Україна» – 48 та Партія регіонів – 39 голосів.
Що ж стосується кандидатів – мажоритарників, то перше місце зайняв  Анатолій Дирів – 272 голоси, друге та третє між собою розділили Тарас Парфан та Петро Шкутяк – по 159, четверте місце посів В’ячеслав Кредісов – 128 та п’ятірку лідерів замикає Володимир Грабовецький – 116 голосів.

Немає коментарів:

Дописати коментар